10 小時續航 支援 LTE CAT 4 – TP-LINK M7350 4G LTE Mobile Wi-Fi

讚好此文:

十二月 22, 2014 •家居無線, 路由器

流動數據閒閒地都幾百蚊,想出多張卡比 iPad 倒不如用「多人共享」Plan 仲實際,不過唔係部部 Tablet 都有 LTE,想分享除了用手機,其實坊間都有些 4G Pocket WiFi,正如 TP-Link M7350 有 4G 又有特長電量,唔知佢仲有無其他特別功能呢?(以下有更多資料。)
m7350004

支援 LTE Cat 4、 10 小時續航力

早期 4G Pocket WiFi 好多都好熱又好快冇電,而 TP-Link M7350 賣點之一是用了較新的 Qualcomm 晶片,好處是支持 4G LTE Cat 4 制式,同時支援 DualBand 5GHz 的 11n 制式 WiFi,但最重要是搭載 2,550 mAh 電池已足夠運作 10 小時,續航力比之前款式強,而且還可分享及 15 台裝置使用。

m7350001

 

m7350002

有操作選單、支持漫遊

M7350 同其他 Pocket WiFi 分別係附操作介面,機上 OLED 除了顯示連接資料及用量,按動機頂鍵可進入選單,內裡可選擇 WiFi 及網絡制式,而且更提供 Roaming 選項,即代表可帶到外國使用漫遊服務。除此之外,機內電池可隨時替換,而且還可插入 MicroSD 進行檔案分享。

m7350003

售價:$998
查詢:Everbest (2541 2982)

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: , , ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章