五彩顏色任揀! Ye!! Energy Pack BPR88

讚好此文:

十一月 21, 2013 •手機配件

坊間不少外置電雖然體積細細,但是電池容量不高而且部份又只提供一個 USB 輸出,想同時為平板和手機充電亦不可以。Ye!! 最新推出的 Energy Pack BPR88 不但擁有包括藍、綠、黃、紅及粉紅 5 種奪目顏色設計,又內置 8,800 / 11,200mAh 高容量鋰電池,加上支援 2 個 USB 輸出,和身邊朋友齊齊拍住充電亦冇問題!

yell

Energy Pack BPR88 採用了防滑而且手感一流的橡膠物料打造,有效抵禦撞擊同時亦不怕跣手,高容量電池可為一般智能手機充電 3-4 次,而且又可支援 iPad 及其他平板電腦,只要搖一搖電池即可顯示電池剩餘燈,有電?無電?亦即時睇得一清二楚。此外,它內置多重智能電路板,自動保護過度充電、過度放電、過流、短路等,安全可靠!

售價:$399 (8800mAh 版本) / $438 (11200mAh 版本)
查詢: STORE LABELS INTERNATIONAL (2643 3328)

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: , ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章