Crystal X 迷你版!SHARP 推出 AQUOS Serie mini SHV31

讚好此文:

一月 19, 2015 •手提電話

舊年 SHARP 推出了 Crystal X 呢部擁有極幼邊框的手機,靚的程度令編輯部唔少同事都 WoW 咗出來。今年 au KDDI 就會在今個月底推出呢部「神機」的迷你版:AQUOS Serie mini SHV31,設計同 Cyrstal 相差唔多,但就採用了 4.5 吋 1080p IGZO 1,677 萬色熒幕,如果解到鎖,唔知有冇 unwire 讀者會有興趣呢?

shv31_detail_00

SHARP AQUOS Serie mini SHV31 有桃紅色、藍色及黑色、白色 4 色選擇,其他規格包括:Qualcomm Snapdragon MSM8974AB 801 2.3GHz 四核心處理器、、2GB RAM、16GB 儲存空間(支援最大 128GB microSDXC 記憶卡)、1,310 萬像素鏡頭、支援 IPX5 / IPX7 防水功能、支援 4G LTE 網絡、支援 VoLTE 功能、內建 Wi-Fi 802.11ac 及內建 2,120mAh 容量電池,基本上除了熒幕細點之外,其餘均與 Crystal X 相同。機身方面,只有 118g,厚度為 9.9mm,不算很薄,但就肯定很輕。作業系統方面,採用了 Android 4.4 KitKat。

來源:au KDDI

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: , , ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章