Apple Watch 上養他媽哥池,iOS 版即日開始對應

讚好此文:

四月 24, 2015 •潮流手錶, 生活科技, 遊戲情報

你入手 Apple Watch 了嗎?有無睇過有咩第三方 Apps 可以玩呢?筆者就比較留意趣味性高的日本 App Store。當中他媽哥池 (Tamagotchi) 即日起就對應 Apple Watch:

001

Bandai Namco 推出、手機版的他媽哥池即日起對應上 Apple Watch 了。用家可以連動 iPhone 上的資料,直接在手機對他媽哥池進行餵食、去廁所、說話等等。Apple Watch 的小螢幕,某程度上更添當年的懷舊味道呢。

另外現時慶祝 Apple Watch 推出,這個他媽哥池 App 亦由 480 Yen 減價至 120 Yen。不過要購買,前題是你要有日本信用卡/iTunes Card 呢。

02

01

 

screen390x390

 

スマホで発見!!たまごっち

https://itunes.apple.com/jp/app/id616519107

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章