香港郵政派送 iPhone 4 入手

讚好此文:

八月 29, 2010 •作者忘記分類

如果在 Apple 網上店訂 iPhone 的話,一向都經 TNT 負責送貨,因 iPhone 需求甚多用家遲收貨有 2 大主因,就是 Apple 供貨不足和 TNT 未能短時間送貨,不少網友都對 TNT 送貨效率有微言,近日就有消息香港郵政代送 iPhone。今日筆者就收到由香港郵政送來的 iPhone 4,期間你仍可按 TNT 的貨物追蹤號碼得知貨物情況,不過貨物情況就不太 Update,相信要等香港郵政將個派件 Status 送會 TNT 才會再 Update,有了香港郵政的幫手,相信 iPhone 4 可快點送到買家手上。

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

讚好此文:


4 Responses to 香港郵政派送 iPhone 4 入手

  1. AvatarsTaRb0y 說:

    我上星期係DHL送喎

  2. Avatar 說:

    我今日收到都是 DHL 送了

  3. Avatarkarol 說:

    我到宜家都未收到吖…12点就out for delivery,仲慢过TNT~!!!

  4. you discuss and would really like to have you share some stories/information.
    return man 2

發表迴響

unwire TV



更多同類文章:

    最新文章