小米都玩 Iron Man 特別版?香港記者會驚現紅色版 4i

讚好此文:

五月 5, 2015 •手提電話

今日係小米 4i 在香港發佈的大日子,不但請了很多香港及國際記者,更展示出多部小米 4i 真機,小米副總裁 Hugo Barra 更親臨香港介紹產品。會後,Hugo Barra 更展示出一部紅色光面版的小米 4i,顏色似足 Iron Man 的裝甲!唔通小米都要學 Samsung 咁,推出 Avengers 特別版 4i?

P1050559

P1050563

▲機面只看到紅色框。

P1050566

▲機邊都係紅色的。

P1050560

▲從呢張相證明呢部紅色版小米 4i 是實機,唔係 dummy 機來架!

不過大家也不要想太多了,查實這部紅色版 4i 是特別為 Hugo Barra 度身訂制的,而香港版第一水只要發售黑、白兩款啞面機背版的 4i,亦不排除稍後按市場反應,推出其他顏色版本(黃、粉藍及粉紅)。不過 Hugo Barra 亦向記者說,如果大家想紅色版 4i 公開發售,不妨提出,他們也會考慮哩!

P1050464

▲一次過睇哂所有顏色的小米 4i,最左方是 Hugo Barra 定制版,而右邊的黑、白啞面就係香港來緊會開賣的 4i 版本,至於再右邊的 6 部小米 4i,上面 3 部係光面版,屬於 prototype,不確定會否推出市場;而下面 3 部就係啞面版,會否在香港推出就視乎市場反應。

P1050455

▲光面同啞面,唔知大家鍾意邊款多啲呢?

P1050569

▲女士們,妳地又想要啞面定光面的粉紅色小米 4i?

P1050571

▲Edward 反而鍾情於呢部寶藍色版的光面小米 4i,希望第日會推出啦!

唔知大家覺得呢部紅色 4i 靚唔靚呢?如果小米 4i 出多幾種機身顏色,大家又想要啞面定光面?不妨一齊討論一下啦!

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: , ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章