如何重拾「嗒」歌樂趣?unwire 編輯薰與大家分享

讚好此文:

十二月 11, 2014 •unwire TV, unwire TV 預告

都市人生活繁忙,就連享受音樂這卑微的享受,都好似已經變了「奢侈品」,所以自不然追求易入口、無內容、好聽就得的「即食 / 快食音樂」。但要享受靚音樂,真係咁難?今集 unwire 編輯薰,會承繼上集與 Cato 傾過聽靚歌硬件後,再同大家在今集分享他的聽歌「方程式」。原來,要重拾「嗒」歌生活,其實不難,重點在心態。如果你想知道當中的心得,就不要錯過今晚 9 點的 Unwire TV LIVE 直播了。

IMG_3659

Unwire TV Live 詳情:

日期:2014 年 12 月 11 日(星期四)
時間:9:00pm 至 9:30pm 左右
欣賞位置:unwire.hk/unwirehktv_live(電腦)/ https://www.youtube.com/watch?v=yQF3BkQOCGo(手機 / 平板)(屆時如以電腦版收睇,會有即時討論區,大家可與主持即時對話!)

今晚 9:00pm,Unwire TV LIVE 見!

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章