高貴華麗新色!Oral-B GENIUS 9000 玫瑰金電動牙刷刷出拋光美白牙齒

讚好此文:

十二月 4, 2017 •健康, 生活科技

聖誕又到,要畀人最好的第一印象,當然要有亮白笑容,一支美白型電動牙刷就唔少得!去年 Oral-B GENIUS 智能電動牙刷系列大受好評,今年就特意推出大熱玫瑰金新色Oral-B GENIUS 9000 玫瑰金電動牙刷!刷柄換上代表高貴的玫瑰金色調,既高貴又華麗!配合品牌的新升級美白型電動牙刷刷頭,真正「美麗與智慧兼備」。係咪想買支畀自己做聖誕禮物呢?各位玫瑰金迷,是時候入手了!

高貴而簡潔的女神專色

電動牙刷唔係黑色就係白色,最多加少少藍色做裝飾。每朝刷牙望到,其實都幾悶。今次 GENIUS玫瑰金電動牙刷 加入女仕們最愛的玫瑰金,等大家起身第一眼已經感受到品味同潮流的味道。高尚的玫瑰金配合德國製造的簡潔設計,手感好之餘,硬質塑料唔易發霉或藏污垢。放係浴室就如擺設般融入環境。

 

除了美麗的牙刷設計,白色配玫瑰金的 USB旅行充電盒亦有驚喜,十分輕巧,放入手袋都不覺重。滑面設計畫上玫瑰金色花紋,而且可以放置手機並同時為手機同電動牙刷充電,十分貼心!除此之外, 玫瑰金配白色刷柄唔單止美觀,硬質塑料更不易發霉,外觀與實力兼備。而且,除咗 GENIUS玫瑰金電動牙刷,入面仲有 4支刷頭、充電架、USB旅行充電盒、鏡面手機支架、說明書同保養卡,十分齊全。

▲ 玫麗的白色配玫瑰金 USB旅行充電盒能用1個插頭同時進行電動牙刷和手機充電,提供長達12日電池使用時間。特別適合像筆者一樣空姐或經常外遊的姊妹。

智慧又出眾的拋光美白技術

身為有智慧的女性,揀電動牙刷又點可以只靠外表?GENIUS玫瑰金電動牙刷配備全新美白型電動牙刷刷頭,設計靈感源於牙醫工具,小頭圓形設計的3D White美白刷頭,從第一天起幫牙齒拋光美白!加上附有 6種刷牙模式,由日常清潔、牙齦按摩、敏感牙齒呵護、深層清潔,到拋光美白同舌頭潔淨,滿足唔同的口腔情況需要。

▲ 套裝附送 4支可替換刷頭,包括:2個用作美白去漬的 3D White專業美白刷頭、1個用作日常清潔的 CrossAction刷頭 同 1個敏感牙齒專用的超細毛護齦刷頭。

 

貼心的個人化刷牙指引

牙刷比任何一樣日常用品都貼身,所以點都要搵一支會設計貼心嘅。GENIUS玫瑰金電動牙刷 內置壓力感應器,當刷牙力度過大,紅色顯示燈就會亮起,提醒你注意力度,避免刷傷牙齦。同時,亦可以透過藍芽連接 Oral-B App,自訂個人化刷牙流程,偵測每次刷過的口腔位置,確保自己無漏刷任何一個地方。

若果玫瑰金都仲未滿足到你對個人化要求,透過應用程式仲可以自由選擇刷柄的 360° LED 智能燈環,有 12種顏色咁多,咁就可以日日按唔同心情去轉換顏色啦!

▲ 透過應用程式可以自由選擇刷柄的 360° LED 智能燈環。

 

小總結

GENIUS玫瑰金電動牙刷,果然唔止外表夠華麗,連功能一樣咁全面。白色配玫瑰金的 USB旅行充電盒亦有驚喜,十分輕巧,帶去旅行夠晒方便。加上最新拋光美白技術,就可以日日 keep 住 靚牙,飲再多咖啡同茶都唔怕有牙漬啦!呢支牙刷果然係美麗與智慧兼備嘅聖誕禮物!

售價:
Oral-B GENIUS 9000 玫瑰金智能電動牙刷 HK$1999
於各大百貨公司及電器連鎖店有售

• 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: , , ,

讚好此文:


Comments are closed.

相關文章:



更多同類文章:

最新文章