重量級嘉賓坐鎮!CES 回顧 + 2015 科技發展預測(硬件篇)

讚好此文:

一月 9, 2015 •unwire TV, unwire tv 重溫

每年第一個星期,相信大家都知道是重量級科技展 CES 的日子。今集 Unwire TV,我們就請來兩位重量級嘉賓:香港互動市務商會主席方保僑 Francis 及新傳媒 Chief Digital Officer Dom 上來,同大家回顧 CES 2015 有咩吸引產品,以及預測 2015 年硬件方面的科技走勢。當然唔少得就係同兩位嘉賓同埋兩位主持人薰、Bowl 一齊邊睇直播邊傾計啦。所以唔好錯過今個星期的 Unwire TV 了。

20150108_210120

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: , , ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章