讓姬路城聳立起來吧!SimCity BuildIt 推出重大更新

讚好此文:

三月 4, 2015 •Android App, iOS App, 應用軟件, 遊戲情報

SimCity 相信係唔少 80 後、90 後的「童年、少年回憶」,最近 SimCity 就推出了手機 game BuildIt,小編亦沉迷其中。最近 SimCity BuildIt 就推出了首個重要更新,加入了「日本風」,除了可以起機場,更加入了可以起東京城鎮住宅區,以及兵庫縣的著名地標姬路城!愛好日本風的朋友,就記住要更新啦。

0BE20BD3-F85C-4893-A573-E8A1065F50E7

終於可以起機場,唔洗剩係玩船運或者災難咁悶.......不過首要係你的城市人口要去到 26 萬!(其實唔難......)

終於可以起機場,唔洗剩係玩船運或者災難咁悶…….不過首要係你的城市人口要去到 26 萬!(其實唔難……)

講到日本特色,自然可以起東京城鎮住宅區啦!終於可以唔洗再多幾楝「中銀」係座城入面了......

講到日本特色,自然可以起東京城鎮住宅區啦!終於可以唔洗再多幾楝「中銀」係座城入面了……

最興奮當然係可以起著名日本大阪地標姬路城!不過你要 level 去到  30 級起到文化局,兼人口去到 30 萬,而且有60 支金鑰匙先可以起得到!(等到 2046 都未起到......)

最興奮當然係可以起著名日本兵庫縣地標姬路城!不過你要 level 去到 30 級起到文化局,兼人口去到 30 萬,而且有60 支金鑰匙先可以起得到!(等到 2046 都未起到……)

除了以上更新外,新版本還改良了全球貿易總部,以後要尋找並購買物品就更輕鬆了。

除了以上更新外,新版本還改良了全球貿易總部,以後要尋找並購買物品就更輕鬆了。

為了今次更新,EA 更向每個用家送出 20 張 Cash,呢樣真係好重要!(尤其是對於支持不課金玩 game 的小編來講!!)

為了今次更新,EA 更向每個用家送出 20 張 Cash,呢樣真係好重要!(尤其是對於支持不課金玩 game 的小編來講!!)

如果你仍未玩過,可以到以下連結下載。

iOS 版本:https://itunes.apple.com/hk/app/simcity-buildit/id913292932?mt

Android 版本:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.simcitymobile_row&hl=en

 • 不想錯過新科技 ? 請 Follow unwire.hk FB 專頁http://facebook.com/unwirehk/
• 要入手生活科技潮物 即上 unwire store
https://store.unwire.hk/

Tags: ,

讚好此文:


Comments are closed.

unwire TV



更多同類文章:

最新文章